Extras

Förutom kärnfunktionerna som inkluderar hantering, övervakning, och analys har BizTalk360 ytterligare funktioner inbyggda.
Extras Banner
biztalk-portal

Hantera olika kunders BizTalk-miljöer från en gemensam portal

Om ni är ett konsultföretag inom BizTalk som erbjuder managed services-tjänster till era kunder för att ta hand om deras BizTalk-miljö och applikationssupport, kan ni ta del av vårt erbjudande "BizTalk360 for Managed Services". Tjänsten innebär att ni kan hantera olika geografiskt spridda kundmiljöer från en central portal. Eliminera komplicerande faktorer som VPN-tillgång, certifikat och tokens på olika konsulters personliga maskiner, etc. Allt som behövs är internetkontakt! Under huven använder vi moderna teknologier som Azure Active Directory och Service Bus Relay för att möjliggöra detta. Att sätta upp Managed Services tar mindre än tio minuter; vi gjorde det så superenkelt.

Komplett REST-baserat API för åtkomst till dina BizTalk-miljöer

BizTalk360 har mer än 350 API:er som stöd för sin drift, övervakning och analys. API:erna kan kommas åt från andra av dina interna applikationer, såsom Sharepoint, egenbyggda applikationer, byggscript, deploymentscript, etc. Tänk dig, med ett enkelt HTTP GET-anrop kan du hämta listan över alla applikationer eller host instances i din BizTalk-miljö. Möjligheterna är oändliga.

biztalk-api
biztalk-extension

Behändig tillägg till Chrome för åtkomst till olika BizTalk-miljöer

Du kan installera Chrometillägget för BizTalk360 direkt från Googles Chrome Web store. Det är ett praktiskt verktyg som kommer göra åtkomsten av flera miljöer samtidigt sömlöst.

Är det något du tycker saknas? Välj vår Anpassade Utveckling

Ibland kanske det saknas en funktion eller två som är viktig för din organisation, eller så kanske du behöver en liten utökning av någon av produktens befintliga funktioner. Om det är en enkel fix kommer vi försöka tillgodose behovet så gott vi kan, eftersom vi regelbundet släpper nya versioner. Om något större behövs kan vi offerera ett utvecklingsjobb. Vi garanterar att det är den mest kostnadseffektiva lösningen, jämfört med att bygga egna lösningar.

biztalk-custom-development
biztalk-training

Utbildning för din grupp samt hjälp med konfiguration

Om du är BizTalk-kunnig är vi säkra på att du kommer lära dig BizTalk360 utan någon som helst strukturerad utbildning. Om det skulle vara så att utbildning behövs för din grupp, eller att installations- eller konfigurationshjälp behövs, kan vi hjälpa till med detta. Kontakta oss för en formell offert.

Testa gratis i 14 dagar

En fullt fungerande version av BizTalk360, du kan utvärdera den i din egen BizTalk-miljö.


We use it for monitoring and as an admin tool. I really like the possibility to control who does what. Our users range from admins to super users on the business side, but it feels perfectly safe since we can control and keep track of what they do.
Patrik Brandheim Integration & Test Manager at Clas Ohlson