Partner

partner-hero-banner

Som vi nämnde på vår "Om oss"-sida är vår motiverande faktor "Håll det enkelt & verklighetsnära och fokusera, fokusera, fokusera.". Vi finns för att lösa en utmaning riktigt bra, dvs att tillhandahålla en plattform i världsklass för drift, övervakning och analys av dina BizTalk-miljöer.

Med det som grund håller vi oss borta från konsultarbete och skickar gärna vidare sådant arbete till våra närmaste partners. Vi är partners med de bästa inom integrationsområdet BizTalk och vi rekommenderar gärna våra partners till våra kunder.

Vi ser också till att våra partners är fullt erfarna i BizTalk360 så att de kan hjälpa sina kunder att bättre drifta och övervaka deras BizTalk-miljöer med BizTalk360. Partners hjälper kunder i sina lokala områden med installation av, konfiguration av och utbildning inom BizTalk360.

Våra nuvarande Svenska partners

 • evry
  flag

  EVRY är den näst största IT-tjänsteföretag i Norden. Med 10.000 anställda EVRY leverera dagligen det tjänster från 50 städer till cirka 14.000 kunder inom både offentligt och den privata sektorn.

 • kazoku
  flag

  Kazoku IT är integration. Vi är mindre än många andra IT-bolag men ändå tungviktare när det gäller att leverera robusta integrationslösningar. Vi är även mer agila och ser bättre ut.

  Tjänsteerbjudande: Integrationsutveckling, Managed Services, Health Checks

 • pdb
  flag

  Pdb sätter människor, idéer och organisationer i rörelse genom verksamhetsutvcecklande IT-lösningar. Våra 70 medarbetare i Stockholm och Jönköping erbjuder unika korsbefruktningar av innovation, teknik och kunskap. Vi hjälper dig att göra framsteg med hjälp av smarta IT-lösningar inom Integrations, Business Intelligence och eSolutions. Vi löser dessutom dina problem genom ett tätt samarbete samtidigt som vi driver dina affärer och din verksamhet framåt. Vi kallar det för Moving Business Forward.

  Vi integrerar era affärsprocesser på ett effektivt sätt med marknadsledande plattformar hela vägen från strategi, arkitektur och utveckling till förvaltning och support. Vår metod, Pdb Connect, säkerställer en säker och effektiv leverans.

  Tjänsteerbjudande: Business Intelligence, Integration, Web solutions, e-commerce, Information management, Business architecture, Purchasing, Logistics and Sales & Service.

 • tieto
  flag

  Vår styrka är förmågan att förstå verksamhetens krav och översätta till IT. Tack vare vår kunskap om våra kunder och deras dagliga verksamhet, kan vi hjälpa dem att skapa bättre affärer och att dra nytta av IT mer effektivt. Tieto utgår från ett starkt nordiskt arv och kombinerar global förmåga med lokal närvaro. Huvudkontoret ligger i Esbo, Finland, och bolaget sysselsätter omkring 14 000 experter i cirka 20 länder.

  Tjänsteerbjudande: Leadership and steering, Integration, Web & Portals, and Business Intelligence

Vill du bli partner?

BizTalk360 kan hjälpa kunderna att mer framgångsrikt använda BizTalk-investeringen de gjort, oavsett om de just börjat, eller om de är på väg att migrera till en nyare BizTalk-version.

Vi kan hjälpa våra partners att tillhandahålla stabila drift- och övervakningslösningar till sina egna driftgrupperingar, eller kundernas driftgrupperingar.

Kontakta oss gärna om ni är ett konsultföretag med konsulttjänster/managed services inom BizTalk Server, som vill bli partner med oss.